Önder Özen ny tränare i Kasimpasa

Kasimpasa meddelade för ett par veckor sedan om att holländaren Jan Wouters som först tillfälligt tog över tränarrollen i klubben efter Shota Arveladzes avgång skulle fortsätta vara huvudtränare under resten av säsongen men det visade sig inte bli så.

Under tisdagen presenterade Kasimpasa nämligen Önder Özen som ny tränare. Önder Özen som senast var fotbollsdirektör i Besiktas där han avgick efter endast ett år på jobbet har skrivit på ett 1,5 årskontrakt med Kasimpasa och till sin hjälp får han bl.a. den förre turkiske landslagsspelaren Mehmet Aurelio som assisterande tränare.

Och duons första match som tränare för Kasimpasa blir just mot Besiktas i den 27e omgången som spelas i helgen.

***

Samtidigt som Kasimpasa har gjort klart med en ny tränare så har klubben också valt att bryta kontraktet med den 25-årige uruguayanske mittfältaren Tabare Viudez som har varit utanför A-laget sedan en tid. Viudez anslöt till Kasimpasa inför säsongen 2012/13 och gjorde 11 mål på 68 matcher i Süper Lig.