Besiktas’ president om Demba Ba, Ersan Gülüm och den nya arenan

Besiktas’ president Fikret Orman gjorde under torsdagen ett par uttalanden till den turkiska kanalen Lig-TV och pratade bl.a. om Demba Ba, Ersan Gülüm och den nya arenan.

Fikret Orman berättade att klubben hade fått ett bud på 13 miljoner Euro på Demba Ba som enligt hans agent vill lämna klubben och det Besiktas gör just nu är att gå igenom budet, hur betalningen ska ske osv

Fikret Orman berättade också att klubben även fått ett bud på försvararen Ersan Gülüm och passade också på att dela ut en känga till de som kritiserade klubben när man valde att förlänga hans kontrakt i vintras.

Vad gäller klubbens nya hemmaplan, Vodafone Arena, som just nu håller på att byggas upp så hoppas klubben att man kan inviga den 20e september. Klubben vill därför spela sina sex första matcher i ligaspelet nästa säsong på bortaplan. Fikret Orman sa att klubben hoppas sälja 30 till 35 tusen säsongsbiljetter samt att alla VIP-loger är redan slutsålda.