Cihat Arslan ny tränare i Akhisar Belediyespor

Akhisar Belediyespor har utsett Cihat Arslan till klubbens nya tränare.

Cihat Arslan får ta över tränarjobbet i Akhisar Belediyespor sedan klubben valde att gå skilda vägar med Roberto Carlos efter den gångna säsongen trots att det fanns option på ytterligare en säsong i Carlos’ kontrakt.

Cihat Arslan som har skrivit på ett tvåårskontrakt med Akhisar kommer närmast från tränarjobbet i Balikesirspor som han tog över med fem omgångar kvar att spela av den gångna säsongen men lyckades inte rädda kvar laget i högsta ligan. Han har sedan 2010 varit tränare för Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor, Göztepe, Karsiyaka, Istanbul B.B., Sanliurfaspor och nu senast Balikesirspor. Största framgången kom säsongen 2013/14 då han ledde Istanbul B.B. till Süper Lig men fick lämna klubben när istället Abdullah Avci tog över tränarrollen.