Fenerbahce har gjort klart med Fernandao

Fenerbahce meddelade på torsdagen om att klubben har tecknat ett kontrakt som sträcker sig över fyra säsonger med den 28-årige brasilianske anfallaren Fernandao som vann skytteligan i Süper Lig under den gångna säsongen med 22 mål på 32 matcher. 

Fernandao landade i Istanbul på onsdagen, gick igenom hälsokontrollen på torsdagsförmiddagen och deltog senare på dagen i sin första träning med Fenerbahce när klubben drog igång sin försäsongsträning.

Fenerbahce köper loss Fernandao från hans brasilianska klubb Atletico Paranaense men några transfersummor har inte nämnts men det har spekulerats i pressen om att övergången kostar runt 5 miljoner Euro. Fernandao har under de senaste 1,5 säsongerna varit utlånad till Bursaspor där han gjort 32 mål på 48 ligamatcher.