Galatasaray förlänger med Hamza Hamzaoglu *UPPDATERAD*

Galatasaray och guldtränaren Hamza Hamzaoglu har kommit överens om ett ett nytt kontrakt.

När Hamza Hamzaoglu tog över tränarjobbet i Galatasaray i november förra året efter att Cesare Prandelli fått sparken skrev han på ettårskontrakt och efter den stora succén med två titlar i ligan och cupen blir det en förlängning. Hans kontrakt med Galatasaray gick ut den sista maj men på lördag arrangerar klubben en signeringsceremoni då Hamza Hamzaoglu kommer att skriva på ett kontrakt över tre säsonger som uppges vara värt 1,2 miljoner Dollar per säsong.

UPPDATERING:
Hamza Hamzaoglu skrev i lördags på ett nytt treårskontrakt med Galatasaray värt 2 miljoner Dollar per säsong.

Förutom den fasta lönen så kan Hamza Hamzaoglu också få bonus; För varje ligatitel får han 250 000 Dollar och för varje seger i turkiska cupen får han 125 000 Dollar.

I Europa-spelet gäller följande bonus; Om Galatasaray spelar kvartsfinal i Champions League får han 125 000 Dollar, semifinal 250 000 Dollar, final 500 000 Dollar och seger 1 miljon Dollar. Om Galatasaray spelar final i Europa League får han 300 000 Dollar och seger 600 000 Dollar.