OFFICIELLT: Robin van Persie klar för Fenerbahce *UPPDATERAD*

Under tisdagen blev den holländska anfallaren Robin van Persie officiellt klar för Fenerbahce.

Någon officiell övergångssumma för Robin van Persies flytt från Manchester United till Fenerbahce har inte meddelats.

Fenerbahce har dock meddelat att van Persie har skrivit på ett treårskontrakt med klubben värt 4,9 miljoner Euro samt 20 000 Euro per match varje säsong. Van Persie kan bara få matchbonus i maximalt 40 matcher.

Robin van Persie som kommer att spela med nr 11 i Fenerbahce är en av tidernas bästa målskytt i Premier League med 144 mål på 280 matcher för Arsenal och Manchester United. Han har dessutom hunnit med bl.a. 25 mål på 59 matcher i Champions League under sin karriär.

UPPDATERING:
Fenerbahces styrelseledamot Mahmut Uslu sa under en presskonferens på onsdagen om att klubben betalar 6 miljoner Dollar i övergångssumma för Robin van Persie.