Robin van Persie allt närmare Fenerbahce? *UPPDATERAD #6*

Den 32-årige holländske anfallsstjärnan Robin van Persie har sedan en tid tillbaka kopplats ihop med en flytt till Fenerbahce och nu uppger den turkiska kanalen NTV Spor att en övergång är väldigt nära till hands.

NTV Spor skriver att när van Persies agent Kees Vos var i Istanbul för några dagar sedan för att träffa representanter för Fenerbahce kom parterna överens om en övergång. Enligt NTV Spor så har Fenerbahces förhandlingar med Manchester United också varit positiva och att klubben inom den närmaste tiden förväntas göra ett officiellt meddelande angående van Persie.

Det skrivs också att Dirk Kuyt som spelat för Fenerbahce under de tre senaste säsongerna men som nu flyttat tillbaka till Feyenoord har en del i van Persies eventuella flytt till Turkiet.

UPPDATERING:
Det skrivs att Fenerbahces förhoppning är att göra ett officiellt uttalande om Robin van Persie under tisdagen och att han ska anlända till Istanbul på onsdag.

UPPDATERING #2:
Fenerbahces sportchef Giuliano Terraneo reste i tisdags till England med målet att värva Robin van Persie. Sent på onsdagskvällen rapporterade engelska sajten Sky Sports om att van Persie ska ha accepterat Fenerbahces bud. Det skrivs att van Persie tillsammans med Terraneo kommer att resa till Istanbul under torsdagen eller fredagen.

UPPDATERING #3:
Fenerbahce meddelade under torsdagen börsen i Istanbul om att klubben har inlett förhandlingar med Robin van Persie och hans nuvarande klubb Manchester United angående en övergång.

UPPDATERING #4:
Fenerbahces president Aziz Yildirim sa på fredagen att Robin van Persie kommer att anlända till Istanbul på söndag.

UPPDATERING #5:
Fenerbahce har meddelat på sin officiella hemsida om att van Persie kommer att anlända till Istanbul på söndagskvällen. Exakt tid meddelas senare under dagen.

UPPDATERING #6:
Fenerbahce meddelade under måndagen om att klubben kommer att arrangera en öppen signeringsceremoni med Robin van Perise på klubbens arena, Sükrü Saracoglu stadion på tisdagen klockan 17.00 (svensk tid).