Burak Yilmaz till England?

Kommer Burak Yilmaz att fortsätta sin karriär i England?

Under fredagen skrevs det i turkiska medier om att West Ham som tränas av förre Besiktas-tränaren Slaven Bilic har visat intresse för Burak som har vunnit skytteligan i Turkiet två av de fyra senaste säsongerna.

West Ham ska ha kontaktat Galatasarays ledning för en eventuell övergång och Galatasaray ska då ha svarat med att klubben vill ha minst 15 miljoner Euro för att en övergång ska bli aktuell.

Burak som är 30 år gammal har gjort 126 mål på 236 matcher i Süper Lig under sin karriär varav 56 mål på 90 matcher i Galatasaray de tre senaste säsongerna. Under sina 3 år totalt i Galatasaray har han gjort 72 mål på 121 tävlingsmatcher.

Vid en eventuell övergång så måste Galatasaray betala 25 % av övergångssumman till Trabzonspor.