Flera spelare på väg till Bursaspor

Mycket händer kring Bursaspor just nu.

Bursaspor har redan tappat två av sina mest viktigaste spelare från förra säsongen till Fenerbahce, högerbacken Sener Özbayrakli samt anfallaren Fernandao och nu är ytterligare två viktiga spelare från förra säsongen på väg dit, centrala mittfältaren Ozan Tufan och yttermittfältaren Volkan Sen.

Förutom dessa två så skrivs det att även yttermittfältaren/anfallaren Cedric Bakambu är på väg bort från klubben då en klubb i Spanien ska ha visat intresse.

Det har lett till att Bursaspor själva har fått se över eventuella nyförvärv och under onsdagen rapporterades om att klubben har kommit överens med yttermittfältaren Geoffrey Mujangi Bia från Standard Liege och anfallaren Tom De Sutter från Club Brügge.

Dessutom är den ungerske yttermittfältaren Balazs Dzsudzsak från Dynamo Moskva på väg till klubben. Dzsudzsak var under onsdagen på besök i Bursa för att förhandla om en övergång. Under onsdagen kom också rapporter om att Bursaspor är intresserade av Hannover 96’s centrala mittfältare Ceyhun Gülselam samt Hamburgs centrala mittfältare Kerem Demirbay.