Majeed Waris på väg bort från Trabzonspor

Majeed Waris är på väg bort från Trabzonspor.

Trabzonspor köpte den 23-årige anfallaren Majeed Waris från Spartak Moskva förra året för 6 miljoner Euro och gav honom ett kontrakt på 950 000 Euro per år. Men Waris tid i Trabzonspor har varit allt annat än lyckad. Under sin första säsong i klubben gjorde han inga mål i ligaspelet på 18 matcher och totalt blev det 4 mål på 26 tävlingsmatcher varav 3 av målen kom på 3 matcher i turkiska cupen.

Waris har inte heller imponerad i Trabzonspors tre matcher i kvalet till Europa Leagues gruppspel och nu kommer uppgifter om att en övergång till franska Lorient ligger nära till hands. Trabzon ska ha accepterat ett bud på 4,5 miljoner Euro och klubben uppges också få 20 % av en eventuell vidareförsäljning.

I samma veva som flera spelare är på väg bort från Trabzonspor så ryktas spelare till klubben och några som nämns är målvakten Esteban Alvarado från Costa Rica, någon av mittbackarna Christopher Samba från Dynamo Moskva eller Felipe Santana från Werder Bremen och anfallaren Dame N’Doye från Hull City.