Fatih Terim efter matchen: Det är inte över förens vi säger att det är över! (VIDEO)

Förbundskapten Fatih Terim var tagen efter matchens slutsignal men påminde alla om vad han sa efter Lettlands-matchen:Det är inte över förrän vi säger att det är över!…Spelarna förtjänar detta, landet förtjänar detta…

Fatih Terims ord efter matchen:

Jag tackar Gud för att vi får uppleva dessa dagarna. Jag gratulerar vårt land. Gud ger rätt till de goda människorna som kämpar. Det här landet behövde 2-3 timmars glädje. Vi är mycket glada över det här och jag tackar mina spelare. De är värda mycket mer, både mina spelare och mitt land.

Som jag sa efter mötet mot Lettland ´det är inte över förens vi säger det´. Då var inte genuint, men det är det nu. Vi spelade inga vidare matcher. Hade vi förlorat någon av dom mötena (mot Lettland) så hade vi inte varit här. Men som jag tidigare har sagt: ’det är lätt att prata nu’. Mina spelare förtjänar detta, enligt mig förtjänar dom allt. De räcker att vi bara enas, som land finns det inget som vi inte kan göra. Spelarna förtjänade detta, likaså landet. Jag vill tacka alla mina vänner och alla som har bett en bön för det här landet

Se hela intervjun med Fatih Terim efter matchen här nedanför