VIDEO: Benfica 2-1 Galatasaray

Galatasaray förlorade på tisdagskvällen bortamatchen mot Benfica i Champions Leagues fjärde gruppspelsomgång med 1-2.

Efter en mållös första halvlek tog hemmalaget ledningen i matchen i den 52a minuten genom den brasilianske anfallaren Jonas men Galatasaray skulle komma att kvittera några minuter senare när Lukas Podolski hittade rätt bakom målvakten Julio Cesar i den 58e minuten men det var ändå Benfica som skulle få det sista ordet när den 34-årige brasilianske mittbacken Luisao som har spelat för klubben sedan 2003 gjorde segermålet i den 67e minuten.

Mot slutet av matchen fick Benfica den argentinske mittfältaren Nicolas Gaitan utvisad och Galatasaray hade därefter en dubbelchans att kvittera men varken Umut Bulut eller Yasin Öztekin fick bollen i mål.

I gruppens andra match spelade Astana och Atletico Madrid mållös vilket ger följande tabell efter fyra omgångar.

  1. Benfica, 9 poäng
  2. Atletico Madrid, 7 poäng
  3. Galatasaray, 4 poäng
  4. Astana, 2 poäng