Antalyaspor 3-0 Bursaspor: Eto´o tvåmålsskytt

www.LigTV.com.tr

Samuel Eto´o var tillbaka i målprotokollet när Antalyaspor besegrade Bursaspor på hemmaplan. Matchens första och snyggaste mål gjordes av Diego i hemmalaget och Bursaspor som hade fått en bra start med nya tränare Hamza Hamzaoglu fick se sig besegrade efter 3 raka matcher  utan förlust (2 vinster 1 oavgjord) Läs matchrapporten och se höjdpunkterna här

Antalyaspor bjöd upp till en riktigt fin match från deras sida till fansen som hade tagit sig till arenan. Målen fick dock vänta tills andra halvlek.

Det var först i 49e minuten som försvararen Diego kunde spräcka nollan. Målet var ren klass och en volley som var helt otagbar för Harun Tekin i Bursas mål.

19 minuter senare var det dags för Samuel Eto´o att kliva fram och äntligen få göra mål. Anfallaren från Kamerun skulle även få göra ett till mål när Serdar Özkan blev nertacklad av Jem Karacan i 88e minuten i straffområdet. Jem fick lämna planen efter frilägesutvisning och Samuel Eto´o som missade straffen slog in sin egen retur.

 

ANTALYASPOR: Mbolhi, Rıdvan Şimşek, Celustka, Diego, Motta, Yekta Kurtuluş, Makoun (min. 75 Charles) , Zeki Yıldırım (min. 83 Enguene), Serdar Özkan, Mbilla (min. 61 Ömer Şişmanoğlu), Eto’o
Tränare: Jose Morais

BURSASPOR: Harun Tekin, Erdem Özgenç (min. 20 Dany), Şamil Çinaz, Sivok, Aziz Eraltay, Jorquera, Jem Paul Karacan, Batalla, Deniz Yılmaz, Dzsudzsak (min. 63 Sercan Yıldırım), Necid (min. 75 Stoch)
Tränare: Hamza Hamzaoğlu

Mål: min. 49 Diego, min. 68 och 89 Eto’o (Antalyaspor)

Arena: Antalya Arena
Domare: Ali Palabıyık