CDS: ”Caner Erkin klar för Inter”

 

Den italienska sporttidningen, Corriere dello Sport, rapporterar att Caner Erkin som sitter på ett utgående kontrakt med Fenerbahce har kommit överens om ett kontrakt med Inter som tränas av den f.d. Galatasaray-tränaren Roberto Mancini.

Vänsterbacken har varit efterfrågad de senaste transferfönstren av även andra klubbar, bland annat Chelsea och Liverpool där den sistnämnde klubben var på plats för att scouta både Caner och Besiktas vänsterback Ismail Köybasi.

Nu verkar Caner Erkin som sitter på ett utgående kontrakt med Fenerbahce ha gjort klart med Inter. Den italienska median rapporterar om att man har kommit överens om ett 3-årskontrakt värt över 1,8 miljoner euro per säsong.

Roberto Mancini som är förre detta tränare i Galatasaray värvade in Alex Telles på lån från Galatasaray inför den här säsongen med en köpoption på 8,5 miljoner euro. En option som de nu bestämmer sig för att inte använda och istället ta in Caner Erkin.