Hollands trupp för vänskapsmatcherna: Sneijder uttagen men RVP utanför

 

Holland har presenterat sin trupp inför landskamperna mot Frankrike och England. Inför vänskapsmatcherna som ska spelas 25e mars och 29e mars var Wesley Sneijder uttagen men Robin Van Persie var återigen utanför Danny Blinds 28-mannatrupp.

Van Persie som annars har varit given i det Holländska landslaget har haft en tuff första säsong i Fenerbahce som är troligtvis den största anledningen till varför anfallaren lämnas utanför. Förra året blev han ersatt som kapten av Arjen Robben.

Robin Van Persie som har spelat 101 matcher för det Holländska landslaget är den främste målskytten genom tiderna med sina 50 mål i landslaget.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: Jasper Cillessen (Ajax), Jeroen Zoet (PSV), Kenneth Vermeer (Feyenoord)

Försvarare: Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma, Jetro Willems (PSV), Virgil van Dijk (Southampton), Mitchell Dijks, Joel Veltman (Ajax), Daryl Janmaat (Newcastle United), Timo Letschert (Utrecht), Erik Pieters (Stoke City), Ron Vlaar (AZ Alkmaar)

Mittfältare: Riechedly Bazoer, Davy Klaassen (Ajax), Ibrahim Afellay (Stoke City), Jordy Clasie (Southampton), Davy Pröpper (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (Newcastle United)

Anfallare: Memphis Depay (Manchester United), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong, Jürgen Locadia, Luciano Narsingh (PSV), Vincent Janssen (AZ Alkmaar), Quincy Promes (Spartak Moskova), Arjen Robben (Bayern Münih)