NU har Mario Gomez slagit rekordet!

Förra veckan rapporterade vi om att Mario Gomez har blivit historisk i Besiktas genom att tangera Pascal Noumas och Demba Bas rekord med att göra 18 ligamål på en säsong (flest ligamål i Besiktaströjan av en utländsk spelare) Nu är han historisk och skapat ett nytt rekord genom att göra totalt 19 stycken! Se det 19e målet här och läs mer om Mario Gomez  rekord

I och med sitt 19e ligamål så är Mario Gomez nu den främste utländske målskytten när det kommer till antal ligamål på en säsong.

Tysken tangerade förra veckan även ett annat rekord, att göra två mål i en och samma match totalt fem gånger under ligasäsongen – ett rekord som han delar tillsammans med f.d. Galatasaray-spelaren Burak Yilmaz.

I och med sina 19 mål så leder Mario Gomez också skytteligan i Süper Lig.

Totalt har det blivit 21 mål den här säsongen på 33 tävlingsmatcher för anfallaren.

Se hans 19e ligamål här: