Sivasspor 1-0 Kasimpasa: Mycket viktig seger för Sivas

Sivasspor som är indragen i bottenstriden tog en mycket viktig seger på hemmaplan mot ligasjuan Kasimpasa. Läs matchrapporten och se höjdpunkterna från matchen här. 

Sivas gjorde matchens enda mål tidigt. Målet kom redan i den 6e minuten genom Yigit Incedemir.

Det var en match som inte hade mycket att visa upp och båda lagen hade varsitt skott på matchen.

I och med vinsten ligger Sivasspor på 16e plats (under strecket) med 21 poäng vunna såhär långt i serien. Kasimpasa ligger desto bättre till i ligan. Laget från Istanbul ligger på 7e plats och har 37 poäng vilket gör att de endast har tre poäng upp till en fjärde placering i ligan som betyder kval för Europa League.

MEDICANA SİVASSPOR: Korcan Çelikay (min. 46 Setkus), Cicinho, Boye, Oumari, Ziya Erdal, Yiğit İncedemir, Adem Koçak, Tanase (min. 77 Hasan Kabze), Beykan Şimşek (min. 83 Hussain), Chahechouhe, Texeira
Tränare: Mesut Bakkal

KASIMPAŞA: Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Bozhikov, Abdullah Durak, Castro (min. 75 Hakan Arslan), Tunay Torun, Ferhat Kiraz (min. 46 Del Valle) , Scarione, Malki (min. 46 Adem Büyük)
Tränare: Rıza Çalımbay

Mål: min. 6 Yiğit İncedemir (Medicana Sivasspor)

Arena: 4 Eylül Stadyumu
Domare: Yaşar Kemal Uğurlu