Akhisar 0-1 Kasimpasa

akhisar_kasimpasa_110416

Det blev en bortavinst för Kasimpasa på Akhisars hemmaarena Manisa 19 Mayis-arenan. Vaz Te i hemmalaget fick ett rött kort redan i den 35e minuten av matchen vilket försvårade allt ytterligare för Akhisar. Matchens mål kom efter sextio minuters spel av Scarione och skulle även räcka för att ta med sig alla tre poängen hem. Kasimpasa är nu med och utmanar på riktigt om den sista Europa-platsen med Istanbul Basaksehir. Läs mer för matchrapport och för att se målen.

Akhisar Belediyespor: 0 – Kasımpaşa: 1

Arena: Manisa 19 Mayıs

Domare: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan

Akhisar Belediyespor: Fatih Öztürk, Tolga Ünlü (Min. 85 Soner Aydoğdu), İsmail Konuk, Caner Osmanpaşa, Orhan Taşdelen, Vaz Te, Merter Yüce (Min. 46 Onur Ayık), Nguemo, Sami (Min. 61 Bruno), Custodio, Rodallega

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Omeruo, Titi, Veigneau, Adem Büyük (Dk. 62 Koita), Hakan Arslan, Castro, Del Valle (Min. 79 Tunay Torun), Scarione (Min. 90+3 Abdullah Durak), Eren Derdiyok

Mål: Min. 60 Scarione (Kasımpaşa)

Rött kort: Min. 35 Vaz Te (Akhisar Belediyespor)

Gula kort: Min. 10 Rodallega, min. 77 Custodio (Akhisar Belediyespor), min. 45+2 Omeruo, min. 63 Veigneau (Kasımpaşa)