Akhisar 3-3 Besiktas: Cenk Tosun räddade en poäng för BJK!

LigTV
LigTV

En mycket händelserik match i Manisa när Akhisar Belediyespor tog emot ligaledaren Besiktas. Hugo Rodallega slog till med ett hattrick men Besiktas lyckades kvittera genom Cenk Tosun i 90e minuten! Läs mer för matchrapport och för att se höjdpunkterna samt målen från matchen.

Akhisar som har värvat smart och imponerat stort i årets Süper Lig tog emot Besiktas som har gått som tåget och leder ligan. Det var även ett skytteligamöte mellan Mario Gomez och Hugo Rodallega.

Den förstnämnde gjorde matchens första mål i den 15e minuten för gästerna. Hugo Rodallega kunde skjuta in sin egen straffmiss i den 45e minuten och lagen gick in till halvtidspausen med 1-1.

I andra halvlek tog Besiktas ledningen tidigt efter bara två minuters spel. Sju minuter senare hade Hugo Rodallega kvitterat. I den 78e minuten kunde samme Rodallega fullborda sitt hattrick och efter att ha kommit tillbaka två gånger hade nu hemmalaget ledningen med 3-2. Det skulle dock inte sluta så. Inbytte Cenk Tosun kunde avgöra i 90e minuten efter att ha blivit framspelad av Mario Gomez. Slyresultatet blev 3-3 och Akhisar parkerar på en sjätteplats medan Besiktas missade en stor möjlighet att öka avståndet mellan de och sina rivaler Fenerbahce.

Detta ger Fenerbahce chansen att minska gapet till tre poäng om man vinner Trabzonspor på bortaplan imorgon.

Akhisar Belediyespor: 3 – Beşiktaş: 3

Arena: Manisa 19 Mayıs

Domare: Cüneyt Çakır, Mehmet Cem Satman, Alpaslan Dedeş

Akhisar Belediyespor: Fatih Öztürk, Tolga Ünlü, Douglao, Caner Osmanpaşa, Orhan Taşdelen, Sami (Min. 75 Vaz Te), Custodio (Min. 75 Aykut Çeviker), Merter Yüce, Grbic (Min. 60 Soner Aydoğdu), Nguemo, Rodallega

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş (Min. 71 Cenk Tosun), Delgado (Min. 84 Kerim Frei), Marcelo, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Quaresma (Min. 71 Gökhan Töre), Sosa, Gomez

Mål: Min. 15 Gomez, Min. 47 Olcay Şahan, min. 90 Cenk Tosun (Beşiktaş), min. 45+1, 54 och 78 Rodallega (Akhisar Belediyespor)

Rött kort: Min. 90+3 Caner Osmanpaşa (Akhisar Belediyespor)

Gula kort:Min. 46 Custodio (Akhisar Belediyespor)