Enes Ünals fina form!

Enes Ünal som fick ett stort genombrott i Bursaspor när han 2013 byttes in mot Galatasaray i ligan och blev den yngste målskytten någonsin i Süper Lig med sina 16 år tre månader och 15 dagar. Enes talang blev välkänd bland de stora klubbarna och 2015 föll valet till slut för Manchester City. Men vart spelar den blott 18-årige anfallaren nu och hur går det? Läs mer om Enes fina form och målskytte som har fått fart på allvar igen i Holland!

Efter att ha skrivit på ett låneavtal med Racing Genk (från Manchster City) över två säsonger. Det avtal avbröts vid årskiftet efter att Enes bara fått spela 14 matcher och gjort 2 mål.

2016 lånades den unge anfallaren från Bursaspor till NAC Breda som håller till i Holländska andra ligan. Där har målskyttet tagit fart igen och förra veckan blev det ett hattrick för Enes borta mot Telstar. NAC Breda vann matchen med 4-1. Även den här veckan lyckades Enes Ünal göra mål när laget krossade PSV II (PSV Eindhovens reservlag/ungdomslag) med 5-2.

På nio matcher har det blivit åtta mål för Enes Ünal i NAC Breda som ligger på en tredje plats i Holländska andra ligan.

Med Cenk Tosun bänkad i Besiktas, Burak som har flyttat till Kina, Umut Bulut som har en tuff tid i Galatasaray så är det inte omöjligt att vi får se Enes Ünal hänga med till EM 2016 om den unge anfallaren fortsätter att göra mål som han gör.