Eskisehirspor 4-3 Galatasaray

Eskisehirspor som ligger under strecket vann Galatasaray på hemmaplan under lördagskvällen med siffrorna 4-3 efter att ha släppt in första målet. Anel Hadzic (bilden) gjorde lagets tredje mål och spelade fram till det avgörande fjärde målet medan den förre detta Celtic-spelaren Nadir Ciftci och Jeremy Bokila hade hunnit göra de två första målen för ”Es-Es”.  Läs mer för matchrapport och för att se målen från matchen.

Galatasarays mål gjordes av Bilal Kisa, Yasin Öztekin och Semih Kaya som gjorde matchens sista mål.

Eskisehirspor är kvar under strecket på en 16e plats med 22 poäng medan Galatasaray i tabellen och ligger på 6e plats med 39e poäng.

 

Arena: Eskişehir Atatürk

Domare: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Eskişehirspor: Boffin, Kamil Ahmet Çörekçi, Figueras, Dossa, Kaan Kanak, Kıvanç Karakaş, Causic, Hadzic (Min. 78 Sezgin Coşkun), Nadir Çiftçi, Engin Bekdemir (Min. 90 Okriashvili), Bokila (Min. 71 Meye)

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Semih Kaya, Carole, Rodriguez, Bilal Kısa (Min. 78 Volkan Pala), Podolski, Emre Çolak, Yasin Öztekin, Umut Bulut (Min. 46 Tarık Çamdal)

Mål: Min. 10 Bilal Kısa, Min. 47 Yasin Öztekin, Min. 90+3 Semih Kaya (Galatasaray), Min. 40 Bokila, Min. 53 Nadir Çiftçi, Min. 58 Hadzic, Min. 68 Kaan Kanak (Eskişehirspor)

Gula kort: Min. 54 Kaan Kanak, Min. 57 Hadzic (Eskişehirspor), Min. 75 Podolski, Min. 79 Tarık Çamdal, Min. 84 Semih Kaya, Min. 90 Volkan Pala (Galatasaray)