Skadeuppdatering Galatasaray: Selcuk borta – Sneijder tillbaka!

Galatasaray som har en mycket tuff period har även haft stora avbräck. Mot Antalyaspor spelade varken Chedjou, Selcuk Inan eller Wesley Sneijder. Klubben bekräftar att de två förstnämnda missar cupmatchen mot Rizespor på onsdag den 20 april och att Selcuk Inans skada som han ådrog sig i derbyt mot Fenerbahce, är värre än befarat. Enligt de rapporter som har kommit så kommer man inte vilja riskera sin kapten och istället låta skadan läka fullt ut så att spelaren  är tillgänglig mot Bursaspor  om en vecka. Däremot är lagets stora stjärna Wesley Sneijder tillgänglig igen och kan göra comeback för “Gala” mot Rizespor.

Även Sinan Gümüs som har varit skadad i mer än två månader är tillbaka och tränar med laget och trots att han inte är redo för 90 minuters spel så kommer han vara med i matchtruppen mot Caykur Rizespor.