Är Skrtel påväg till Beşiktaş?

Beşiktaş är på jakt efter försvarare till nästa säsong. En som har kopplats ihop den senaste tiden med klubben är Liverpool-backen Martin Skrtel. Huvudtränaren Senol Günes har inte velat kommentera transferrykten men nu har spelarens agent i fråga talat med media och angående rykten som florerar kring hans spelare. 

Den slovenske mittbacken som är 191 centimeter lång har tillhört Liverpool sedan 2008 och har på senare tid kopplats ihop starkt med en flytt ifrån klubben.

Spelarens agent Karol Csonto, har talat med slovakisk media och bekräftat att hans spelare kommer med all förmodan att lämna Liverpool men förnekade samtidigt att man har gjort klar med någon ny klubb:

Angående en transfer för Martin har vi inte träffat någon klubb ännu. Besiktas är en av klubbarna som har visat intresse och scoutat honom men vi har ingen överenskommelse med dem eller någon annan klubb.

Spelarens agent sade att det är 90% sannolikhet att spelaren lämnar klubben men att man inte kan säga mycket mer än så i dagsläget.

Det återstår att se alltså om vi får se den slovenske landslagsmannen i Süper Lig och Besiktas. Martin Skrtel har spelat 79 matcher för det slovenska A-landslaget.