Edin Visca är historisk i Istanbul Basaksehir!

I och med sina två mål i ligavinsten mot Fenerbahce blev Istanbul Basaksehirs bosniske mittfältare Edin Visca historisk i klubben. Edin Visca och Istanbul Basaksehir som även heter numera Medipol Basaksehir efter ett sponsoravtal med Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu (Medipol utbildning och hälsogrupp) som sträcker sig över 4 år, har gjort en mycket stark säsong. 

Rekordet som Edin Visca har tangerat är antalet mål för en spelare i klubben under en ligasäsong, ett rekord han nu delar med Pierre Webó. Båda står nu på 16 mål och för Edin Viscas del finns det en stor chans att skapa ett nytt rekord i klubben med två matcher kvar av ligan den här säsongen.

Edin Visca ligger även 4:a i Spor Toto Süper Ligs skytteliga efter 32 omgångar. De tre som har gjort fler mål är:

Hugo Rodallega 19 mål (Akhisar)
Samuel Eto’o 20 mål (Antalyaspor)
Mario Gomez 25 mål (Besiktas)