Ersun Yanal har skrivit på kontraktet!

Trabzonspor bekräftade efter förnedringen mot Antalyaspor att klubben skulle göra klart med en ny tränare inom kort. Efter några dagar presenterades Ersun Yanal som ny tränare och igår skrev Ersun Yanal på kontraktet i Trabzon. Läs mer för att se vad han hade att säga om sitt nya jobb.

Det var en glad och belåten Ersun Yanal som mötte media utanför Trabzonspors nya arena som är under uppbyggnad. Ersun Yanal hade varit utan jobb sedan han och Trabzonspor gick skilda vägar förrförra säsongen.

Detta blir nu Ersuns tredje sejour i klubben. Ersun talade om sina planer och om hur Trabzonspor skulle resa sig från årets besvikelse i Süper Lig:

Detta är en ny start för Trabzonspor som har haft en tuff period. Vi vet mycket väl vart vi ska ta Trabzonspor någonstans. Vi ska alla tillsammans med vilja jobba ihop och veta vart vi ska ta klubben någonstans. Nu är det dags att påbörja detta arbetet, det finns inte mycket tid för att bara prata däremot kommer vi berätta om vad vi kommer att göra och hur vi kommer att göra våra planer mer detaljerat snart.

Ersun Yanal kräver även tålamod ifrån alla som har anknytning till Trabzonspor:

Alla behöver tålamod.  Allting kommer inte ske och hända på en och samma gång, det kommer ta sin tid. Vi skapa en stark grund i klubben och planera även för framtiden. Vi ska göra allt det här tillsammans. Vår största support kommer att vara ni (fansen och alla som älskar Trabzonspor) Självklart ska alla sätta sin prägel och komma med åsikter och kommentarer till detta men vi kommer att behöva tid och stöd. Detta stöd förväntar vi oss från er och från alla våra fans.