Osmanlıspor värvar Žydrūnas Karčemarskas!

Succélaget Osmanlispor som slutade 5:a i årets Süper Lig och som ska kvala till Europa, har kommit överens med Žydrūnas Karčemarskas som den senaste säsongen vaktade buren i Gaziantepspor. Hederspresidenten och transferchefen Melih Gökcek bekräftar via sin twitter att målvakten har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 3 år! Karčemarskas som har haft en imponerande säsong ryktades även till Fenerbahce.

Inte nog med att man värvade Karčemarskas, Melih Gökcek bekräftade även värvningen av Cheick Diabete som köptes in från franska Bordeaux. En spelare som kommer vara ’den spelare som Turkiet pratar om det här året’ enligt Melih Gökcek.

Osmanlispor som hade en framgångsrik säsong rustar på ordentligt för Europa-äventyret som börjar i slutet av sommaren. Vi kan räkna med flera stora värvningar ifrån klubben!