Fenerbahce är mycket nära en värvning van der Wiel!

 

Fenerbahce är påväg att göra klart med en ny högerback. Klubben är på jakt efter en ersättare till Gökhan Gönül som inte förlänger sitt kontrakt med klubben. Fener har ställt in siktet på Paris Saint Germains högerback Gregory van Der Wiel. Enligt ansedda NTV Spor är klubben i förhandlingarnas slutskede.

För ett par veckor sedan blev det klart att Gökhan Gönül inte förlänger kontraktet med Fenerbahce och spelaren kommer vara fri att skriva på för ny klubb inför nästa säsong.

’Sari Lacivertler’ har nu hittat sin ersättare i Frankrike och i Paris Saint Germain. Gregory van Der Wiel som har spelat i PSG sedan 2012 köptes från Ajax för sex miljoner euro. Den senaste säsongen gjorde högerbacken 2 mål och 5 assist på 27 matcher.

28-åringen har även gjort 45 matcher för det Holländska A-landslaget. Efter att ha förhandlat klart med klubben ska Gregory komma till Istanbul för att se staden och sedan ta ett beslut, något som även gjordes när Simon Kjaer värvades till klubben.

Fenerbahce kommer inte betala någon transfersumma till PSG då spelarens kontrakt går ut med klubben.