Serdar Aziz klar för Galatasaray! *UPPDATERAD*

Under natten till onsdagen blev det klart att Serdar Aziz lämnar Bursaspor för Galatasaray. Den duktige mittbacken har länge kopplats ihop med “de tre stora” i Turkiet och till slut blev det Galatasaray som vann turkiska cupen den senaste säsongen i Turkiet. Spelarens agent Haluk Canatar bekräftade via sitt Instagram-konto att hans spelares övergång är i hamn:

ladda ned

Någon transfersumma eller spelarens lön benämns inte i inlägget.

UPPDATERING:
Galatasaray gick sent på fredagen ut med ett meddelande till börsen (KAP) i Turkiet om att klubben värvar Serdar Aziz från Bursaspor för 4,5 miljoner Euro. Mittbacken själv har skrivit på ett fyraårskontrakt med Galatasaray värt 2 miljoner Euro per säsong.

Utöver den fasta lönen så får Serdar Aziz också bonus i form av: 15 000 Euro för seger i Süper Lig, spel i Europa samt turkiska supercupen. Bonusen får oavgjord i dessa tävlingar blir 5 000 Euro. Bonusen i turkiska cupen ser ut som följande: 9 000 Euro för seger samt 3 000 Euro för oavgjord.

Om Serdar startar i matcherna får han 100 % av bonusen, om han byts in får han 50 % och om han finns med i matchtruppen får han 25 %.