Målfest när Prespa Birlik bortaslog Tvååkers IF!

Bild från förra matchen. www.prespabirlik.se

Det blev stor drama och målfest i matchen mellan KSF Prespa Birlik och Tvååkers IF i Division 1 Södra. Prespa Birlik tog sin andra raka seger och gjorde hela fyra mål mot jumbon Tvååkers. Läs mer om matchen och aktuell tabelläge i Division 1 Södra här.Prespa Birlik ledde med 2-0 i halvtid efter att ha tagit ledningen genom Edafe Egbedi och Sadat Karim. I andra halvlek vände dock Tvååkers IF 0-2 underläge till 3-2 ledning (Jakob Adolfsson 57 & 77 min, Johan Persson 68 min).

Med sju minuter kvar tog dock Prespa Birlik återigen ledningne efter att Sadat Karim gjort sitt andra mål i matchen i den 83:e minuten och inbytte Renad El Jerbi punkterade matchen i 85:e minuten.

I och med slutresultatet 4-3 har Prespa Birlik gjort flest mål i Division 1 Södra (22 st) efter 12 matcher. Laget ligger på en tredje plats och har lika mycket poäng (21 poäng) som tvåan Landskrona BOIS som har en match mindre spelad. Östers IF leder Division 1 Södra med 22 poäng och 11 spelade matcher.

Nästa match för KSF Prespa Birlik är mot Qviding FF 16:00 den 9e juli på Malmö IP.

Aktuell tabelläge i Division 1 Södra