Senaste uppdateringen kring Jose Sosa: Spelaren tränar med laget

Efter ryktena om att Jose Sosa är påväg att lämna Besiktas, gick spelaren själv ut med det och bekräftade att han vill ha en omväxling. Det har varit mycket turer och skriverier kring spelarens framtid efter att han inte varit med och tränat med laget heller. Här är de senaste uppdateringarna kring läget runt spelaren.

En av Besiktas nyckelspelare förra säsonge, Jose Sosa, vill lämna klubben. Anledningen ska vara vantrivsel hos familjen och att man därför vill flytta. Sosa har sagt att trots sin professionella karriär finns det även det sociala livet att tänka på och syftade på familjens tillvaro och de senaste terrorattentaten i landet som ska ha gjort familjen osäker.

Spelaren hade inte tränat med laget sedan återsamlingen den åttonde juli vilket ökade spekulationerna om Joses framtid i klubben ännu mer.

Idag (torsdagen den 14 juli) var Jose Sosa dock tillbaka på klubbens träningsanläggning och deltog på träningen.  Jose Sosa som välkomnades av tränaren och spelare tränade hela träningen med första laget.

En som har reagerat kraftigt på spelarens anledning till att lämna är Besiktas-presidenten Fikret Orman som säger att spelaren använder dessa uttalanden som är ursäkt för att lämna klubben och att inte respektera kontraktet som han har skrivit på.