Agenten BEKRÄFTAR: Atletico intresserade av Hakan Calhanoglu!

Hakan Calhanoglu kan bytta klubb med en vecka kvar av transferfönstret. I dagarna rapporterades det om att Atletico Madrid ville ha den turkiske playmakern och att Diego Simeone är villig att erbjuda 20 miljoner euro. Idag bekräftar Hakans agent dessa uppgifterna samtidigt som en engelsk storklubb ger sig in i jakten på Hakan Calhanoglu.

Spelarens agent Bektas Demirtas ska ha bekräftat för tyska Kicker att Atletico vill ha Calhanoglu:

– Det är sant att det finns ett intresse från dem, ska agenten ha sagt till tysk media.

Samtidigt rapporterar tyska Bild om att Bayern Leverkusen inte tänker överväga en försäljning om inte ett bud över 25 miljoner euro kommer in och att Tottenham Hotspurs som slutade trea ifjol i Premier League har gått med i kampen om Hakan Calhanoglu.

Skulle något lag komma överens med Bayer Leverkusen om en spelaraffär på 25 miljoner euro, så kommer Hakan Calhanoglu bli den nästdyraste turkiska fotbollsspelaren någonsin efter Arda Turan som såldes för 41 miljoner euro till FC Barcelona.