Atletico Madrid ute efter Hakan Calhanoglu!

Enligt spansk media är Diego Simeone redo att lägga ett bud på Bayer Leverkusens stjärna Hakan Calhanoglu. Spanska AS skriver att Atletico Madrid är villiga att erbjuda 20 miljoner euro för den turkiske landslagsmannen. 

Bundesligas frisparkskung kan snart flytta till La Liga och storklubben Atletico Madrid. Hakan Calhanoglu har kopplats ihop med flera av Europas toppklubbar sedan han genomförde sin flytt från Hamburg till Bayer 04 Leverkusen för två år sedan. Enligt samma källa ska Diego Simeone varit intresserad redan när Hamburg sålde till Calhanoglu till Leverkusen.

Hakan Calhanoglu som är född och uppvuxen i Tyskland spelar för det turkiska landslaget och har ett kontrakt med Bayer 04 Leverkusen till 2019.

Tidigare har Emre Belözoglu och Arda Turan spelat i Atletico Madrid. Medan det bara blev ett halvår för Emre Belözoglu i huvudstaden och en UEFA supercup, så spelade Arda Turan fyra år i Atletico och blev spansk ligamästare, cupmästare, supercupmästare, Europa League-mästare samt vann han även den spansk supercupen.

Se ett klipp med Adidas och Hakan Calhanoglu om hur man skjuter en bra frispark: