GS-presidenten: “Nu är målet att vinna ligan!”

Presidenten och tränaren.

Efter en mycket dålig ligasäsong avslutade Galatasaray förra säsongen med att vinna Turkiska Cupen. En cupvinst som innebar Supercupmatch mot Besiktas som man även även vann den här helgen. Med inget Europaspel att vänta så satsar “Gala” allt på att vinna ligan. 

6:e placering och flera matcher i rad utan vinst vid januari-mars månaderna + UEFA:s financiella åtgärder och bestraffning med ett år utan Europafotboll. Förra året var ett mycket tufft år för Galatasaray som trots de dåliga resultaten i ligan vann cupen mot Fenerbahce.

Under lördagen vann man även Supercupen mot ligamästarna Besiktas. Med intressanta värvningar så som Eren Derdiyok, Cavanda och Cigerci så blickar Galatasaray-presidenten framåt:

Jag tackar fansen för deras fantastiska stöd och även vår tränare, våra seplare och vår ledning samt tränarstab. Vi behövde den här cupvinsten i Galatasaray. Det blir en till titel i vårt museum och det är tack vare våra spelare. Jag är säker på att de kommer fortsätta att visa den här moralen även i ligan. Nu är målet att vinna Süper Lig.”