Prespa Birlik värvar från Konyaspor!

Foto: 90mu.se

Prespa Birlik hann med en sista värvning innan transferfönstret stängde i Sverige. Klubben gjorde klart med targetspelaren Isa Lundin från turkiska Konyaspor som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut. Läs mer om övergången här. 

– Isa är en stor talang som Konyaspor tror mycket på. Det är en stark targetplayer med kvicka fötter, berättar sportchef Meysam Javan till prespabirlik.se

Möjligheten ska ha dykt upp efter att spelarens ansökan om turkisk pass blir inte klart förrän senare i höst och i samband med detta fick klubben en förfrågan från Konyaspor om de villa ha honom till slutet av Division 1-säsongen.

Spelaren kommer bära nummer 25 på ryggen när han ansluter till sin nya klubb samma vecka som uppehållet i Division 1 Södra tar slut.