VIDEO: Fenerbahce 3-0 Grasshopper

Efter sortin ur Champions League-kvalet mot Monaco fick den portugisiske tränaren Vitor Perreira lämna Fenerbahce och in klev istället den rutinerade holländske tränaren Dick Advocaat som fick en drömstart på sitt nya jobb.

Fenerbahce slog på torsdagskvällen Grasshoppers med 3-0 på hemmaplan i det första mötet i sista kvalomgången till Europa Leagues gruppspel.

Redan i den 4e minuten tog Fenerbahce ledningen genom nyförvärvet från Sivasspor, Aatif Chahechouhe som gjorde sitt första mål i klubben. Målet blev också den första halvlekens enda.

I den andra halvleken gjorde Fenerbahce ytterligare två mål, båda genom inhopparen Miroslav Stoch varav det sista målet var ett kanonskott utanför straffområdet och slutresultatet blev 3-0. Ett perfekt utgångsläge inför returen i Schweiz nästa vecka!