Edin Visca lämnar Basaksehir för spel i Trabzonspor?

Den 29-årige yttermittfältaren Edin Visca som är landslagsspelare för Bosnien och som varit en av de bästa spelarna i turkiska ligan på sin position under de senaste säsongerna kan lämna Istanbul Basaksehir för spel i Trabzonspor.

Visca som har ett kontrakt med Basaksehir till sista maj 2020 har spelat för klubben i sex säsonger och nu uppges att han vill flytta till en ny klubb. Förutom Trabzonspor så uppges även Galatasaray vara intresserade av honom.

Edin Visca gjorde 8 mål samt 9 assist på 34 ligamatcher förra säsongen och säsongen innan gjorde han hela 17 mål på 34 ligamatcher. Under alla sina säsonger i Basaksehir har han gjort totalt 41 mål samt 33 assist på 163 ligamatcher. Av dessa sex säsonger i klubben så har en säsong varit spel i andra ligan, TFF 1. Lig.

Trabzonspor uppges ha erbjudit 2 miljoner Euro i övergångssumma samt Yusuf Erdogan, Muhammet Demir och Musa Nizam i utbyte.