Edin Visca på väg till Fenerbahce *UPPDATERAD*

Istanbul Basaksehirs bosniske landslagsmittfältare Edin Visca har tidigare kopplats ihop med en flytt till Trabzonspor men nu skriver beIN Sports (tidigare Lig TV) att han istället är på väg till Fenerbahce.

Enligt beIN Sports så har Fenerbahce kommit överens med Istanbul Basaksehir om en övergångssumma på 5 miljoner Euro samt en spelare i utbyte för Visca och att övergången förväntas bli klar i dagarna.

Fenerbahce har varit ute efter en yttermittfältare ett tag och har försökt värva Jeremain Lens som var på lån i klubben förra säsongen permanent från Sunderland men inte lyckats komma överens med spelaren om det personliga kontraktet. Det har även skrivits om portugisen Gil Dias men där finns det konkurrens från många klubbar i Europa. Nu ser man istället ut att värva Edin Visca istället. Visca som har spelat i Basaksehir sedan 2011 har gjort 41 mål samt 33 assist på 163 matcher i Süper Lig.

UPPDATERING:
Fenerbahce dementerade under fredagen uppgifterna om att klubben ska ha kommit överens med Istanbul Basaksehir om Edin Visca. Klubben dementerade också uppgifterna om att Robin van Persie är på väg bort.