Emmanuel Emenike på väg till Olympiakos

Anfallaren Emmanuel Emenike från Nigeria ingår inte i tränaren Aykut Kocamans framtidsplaner och är nu på väg bort från klubben.

En klubb som har visat intresse för honom är de regerande grekiska mästarna Olympiakos och den grekiska klubbens kommunikationschef Konstantinos Karapapas har bekräftat uppgifterna om att klubben är intresserade av Emenike och att man håller kontakten med Fenerbahce gällande en övergång.

Emenike har tillhört Fenerbahce sedan 2013 efter att ha återvänt från Spartak Moskva men har aldrig riktigt levt upp till förväntningarna efter hans stora succé med Kardemir Karabükspor i början av hans Turkiet-karriär. Han har varit utlånad i två omgångar säsongen 2015-16, till Al-Ain i Förenade arabemiraten och West Ham i England.

Förra säsongen gjorde han 4 mål på 16 matcher i Süper Lig. Totalt har han gjort 25 mål på 93 tävlingsmatcher för Fenerbahce.