Issiar Dia återvänder till Süper Lig – klar för nykomling

Nykomlingar Yeni Malatyaspor har gjort klart med yttermittfältaren Issiar Dia som återvänder till Turkiet och spel i Süper Lig efter att ha tidigare spelat två säsonger för Fenerbahce mellan 2010 till 2012. Dia kommer närmast från spel i Nancy i Ligue 1 där han gjorde 8 mål på 31 ligamatcher förra säsongen.

Yeni Malatyaspors president bekräftade för beIN Sports på måndagskvällen om att Issiar Dia har skrivit på ett treårskontrakt med klubben. Presidenten berättade också om att klubben planerar att göra 13-14 nyförvärv inför den nya säsongen.

Yeni Malatyaspor har sedan tidigare värvat målvakten Fabien Farnolle från Le Havre, mittfältaren Ali Dere från Konyaspor samt anfallarna Khalid Boutaib från Strasbourg och Emanuel Dening från San Martin.

Ny tränare i laget är Ertugrul Saglam.