Konyaspor värvar två mittfältare

Konyaspor som har ersatt Aykut Kocaman med Mustafa Resit Akcay som ny tränare har gjort klart med två nya mittfältare.

Den 25-årige tunisiske mittfältaren Mehdi Bourabia och Abdou Razak Traore, 28 år, från Burkina Faso som återvänder till klubben han var på lån i säsongen 2015/16. Bourabia som har skrivit på ett treårskontrakt kommer närmast från spel i Levski Sofia i Bulgarien och Traore som kommer närmast från Kardemir Karabükspor har skrivit på för två år.

Abdou Razak Traore gjorde 7 mål på 30 ligamatcher sist han var i Konyaspor och gjorde lika många mål i Karabükspor förra säsongen på 17 ligamatcher. Han har även spelat för Gaziantepspor en säsong och totalt har han gjort 34 mål på 109 matcher i Süper Lig.

Konyaspor är klara för spel i Europa Leagues gruppspel nästa säsong efter att ha vunnit turkiska cupen förra säsongen och laget spelade i gruppspelet även förra säsongen men tog bara 1 poäng på 6 matcher.

På bilden ser ni fem spelare som klubben valt att gå skilda vägar med efter förra säsongen.