Paul Le Guen tar över tränarjobbet i Bursaspor *UPPDATERAD*

Den franske tränaren Paul Le Guen som vann tre raka ligaguld med Lyon i början av 2000-talet är på väg att ta över tränarjobbet i Bursaspor. Bursaspor hade en mycket tuff säsong och klarade av kontraktet i den sista omgången. Le Guen är just nu på besök hos Bursaspor och samtalen mellan parterna sägs vara positiva.

Le Guen gick till Glasgow Rangers efter Lyon men lämnade Skottland efter en halv säsong och tog över tränarjobbet i Paris SG där han under sin spelarkarriär hade stora framgångar under många år på 90-talet. Efter två säsonger i PSG tog han över Kameruns landslag och ledde landet till VM 2010 men lämnade efter mästerskapet.

De senaste åren har han varit förbundskapten för Omans landslag.

UPPDATERING:
Paul Le Guen skrev under torsdagen på ett tvåårskontrakt med Bursaspor.