Pepe till Besiktas?

Pepes kontrakt med Real Madrid går ut den sista juni och det blir ingen förlängning för honom efter tio år i klubben. Han har kopplats ihop med flytt till flera klubbar i Europa och sent på torsdagskvällen kom uppgifter om att även Besiktas har gett sig in i kampen om hans underskrift.

Besiktas’ representanter uppges ha varit i kontakt med Pepes agenter och det rapporteras om ett kontrakt värt 5 miljoner Euro per säsong för hans signatur, en summa som Besiktas vill förhandla ner.

Med den brasilianske mittbacken Marcelo på väg bort från klubben och att man sedan tidigare sålt en annan brasiliansk mittback Rhodolfo till Flamengo för 1,4 miljoner Euro så är Besiktas på jakt efter mittbackar. Enligt tidigare uppgifter så är den kroatiske landslagsmittbacken Domagoj Veda mer eller mindre klar för en flytt till klubben.