Samuel Holmén lämnar Istanbul Basaksehir

Istanbul Basaksehir har kommit överens med Samuel Holmén om att bryta hans kontrakt i förtid. Det mesta talar nu för att Samuel Holmén återvänder hem till Sverige och Elfsborg efter nästan sju år i Turkiet.

Samuel Holmén återvände till Basaksehir inför den gångna säsongen efter tre år i Fenerbahce där han var utlånad till Bursaspor och Konyaspor de två sista åren på kontraktet. Totalt spelade han 139 tävlingsmatcher för Istanbul Basaksehir och är med det den sjätte spelaren med mest matcher för klubben.

Holmén har under sin tid i Turkiet varit med i tre cupfinaler men förlorat samtliga. Han har gjort 31 mål på 176 ligamatcher och 5 mål på 34 cupmatcher.

Istanbul Basaksehir tackar Samuel Holmén för alla hans år i klubben.

Samuel Holmén: “Istanbul Basaksehir kommer alltid vara en speciell plats för mig. Jag har haft en fantastiskt tid här och fått många vänner. Jag kommer hädanefter att vara er representant i Skandinavien.