Carlos Kameni har landat i Istanbul!

Under tisdagen, vid 18.10 lokal tid, landade Carlos Kameni på Istanbul Atatürk flygplats. Den välkände målvakten från La Liga har anlänt för att skriva på sitt kontrakt med Fenerbahce. 

Kamenis karriär började i hemlandet Kamerun där han spelade för Kadji Sports innan det blev en flytt till franska Le Havre och under tiden i Frankrike blev han även utlånad till St. Etienne.

Det var dock i Spanien och Espanyol som den 33-årige målvakten fick sitt genombrott. Med 222 matcher för Espanyol mellan 2004-2012, vann Kameni Spanska cupen 2006 och kom tvåa i UEFA-Cupen 2006-2007 (idag: Europa League). Mellan 2012-2017 representerade Kameni spanska Malaga FC och har närmare 14 säsongers erfarenhet i La Liga där han har varit en mycket populär målvakt.

Idriss Carlos Kameni har under sin stora del av karriär även varit förstavalet i målet för Kameruns landslag. Sedan 2001 har Kameni gjort 71 framträdanden i landslaget. Med Kameruns OS-landslag vann han även OS-guld i Sydney 2000.