Chico Ofoedu fortsätter i Eskisehirspor

Den 24-årige anfallaren Chico Ofoedu från Nigeria fortsätter i Eskisehirspor i minst en säsong till.

Ofoedu har ryktats vara på väg bort till andra klubbar i TFF 1. Lig (andra divisionen) men under tisdagen skrev han på ett nytt kontrakt med Eskisehirspor som sträcker sig över den nya säsongen. Han gjorde 7 mål och 7 assist på 31 ligamatcher förra säsongen.

Chico Ofoedu har även spelat för 1461 Trabzon, Eskisehirspor och Samsunspor i turkiska andra divisionen och gjort totalt 46 mål på 145 matcher i ligan.

Eskisehirspor förlorade playoff-finalen till Süper Lig mot Göztepe på straffsparkar förra säsongen. Det var andra gången under karriären som Ofoedu var med och förlorade en playoff-final då han även förlorade playoff-finalen säsongen 2014/15 med Samsunspor mot Antalyaspor också på straffsparkar.

Eskisehirspor har också förlängt kontraktet med Ugur Inceman, Aykut Akgün, Bilal Aziz Özer, Hasan Hüseyin Acar och Hürriyet Gücer.