Gökhan Inler lämnar Besiktas *UPPDATERAD*

I brist på speltid så har mittfältaren Gökhan Inler vänt sig till Besiktas’ ledning om att bryta hans kontrakt i förtid. Enligt uppgifter i turkiska medier så har Besiktas’ ledning gått med på det även om det ännu inte har blivit officiellt.

Besiktas värvade Gökhan Inler förra året när han lämnade Leicester och skrev på ett tvåårskontrakt med klubben men har inte fått lika mycket speltid som han hade hoppats på och har istället fått agera inhoppare.

Inte heller i Leicester fick han mycket speltid vilket har lett till att han förlorat sin plats i Schweiz landslag där han har varit lagkapten tidigare. Innan flytten till England hade Inler många bra år bakom sig i Serie A först i Udinese och sedan Napoli. I Napoli blev han bl.a. två gånger italiensk cupmästare.

Det skrivs att klubbar som Istanbul Basaksehir, Trabzonspor och Göztepe har visat intresse för Inler.

UPPDATERING:
Under tisdagen blev det officiellt att Besiktas och Gökhan Inler bryter kontraktet i förtid.

Besiktas tackar Gökhan för hans tid i klubben och önskar honom lycka till i framtiden!