Jeremain Lens nära Besiktas!

Besiktas är överens med Jeremain Lens enligt beIN Sports. Den holländske yttermittfältaren som ifjol var utlånad till Fenerbahce har varit på båda klubbarnas radar och nu ser det ut som att Besiktas går vinnande ur striden. 

Enligt beIN Sports har Besiktas kommit överens med spelaren och förhandlar just nu med Sunderland om ett lån. Den engelska klubben vill helst sälja holländaren och när Fenerbahce ville låna spelaren igen så  var svaret tydligt att man ville sälja och inte låna ut sin spelare igen. Övergångssumman som Sunderland krävde var då 6,5 miljoner euro enligt FotoMac.

Sunderlands manager Simon Greyson bekräftar att Lens lämnar om ett bra bud kommer in de närmsta dagarna.

Lens blev en stor publikfavorit på Sükrü Saracoglu som är Fenerbahces hemmaarena. Lens gjorde 5 mål och 16 assist på 38 matcher ifjol med Fenerbahce.