Konyaspor värvar två vänsterbackar från Basaksehir

Efter värvningen av Gael Clichy så valde Istanbul Basaksehir att gå skilda vägar med Eren Albayrak och Ferhat Öztorun. Båda spelarna har nu skrivit på för Konyaspor där spel i Europa Leagues gruppspel väntar den kommande säsongen.

Eren, 26 år spelade 32 tävlingsmatcher för Basaksehir förra säsongen. Han har Bursaspor som moderklubb där han fick debutera i Süper Lig i tidig ålder och har tidigare spelat för Trabzonspor, 1461 Trabzon, Orduspor och Caykur Rizespor.

Ferhat, 30 år spelade 16 tävlingsmatcher för Basaksehir förra säsongen. Han har Galatasaray som moderklubb där han likt Eren fick debutera i turkiska ligan som ung. Han har tidigare även spelat för Manisaspor, Trabzonspor och Orduspor.

Erens kontrakt med Konyaspor sträcker sig över tre säsonger och Ferhats kontrakt sträcker sig över två säsonger.