Landslaget: Kvalmatchen mot Kroatien spelas i Eskisehir

Om tre månader är det dags för VM-kval igen och Turkiet tar sig an Ukraina på bortaplan i Kiev den 2:a september och 5:e september väntar Kroatien på hemmaplan. Landslaget som har spelat sina matcher på flera arenor sedan kvalet till EM 2016, kommer spela sin match mot Kroatien i Yeni Eskisehir Stadyumu. Det är den andra matchen för landslaget i Eskisehirs nya arena då landslaget mötte Moldavien den 27 mars i år, på samma arena och vann 3-1.

Det återstår fyra matcher kvar i Turkiet VM-kvalgrupp och slutspurten kommer bli intressant att följa. Gruppettan Kroatien leder på målskillnad och har 13 poäng likt tvåan Island. Turkiet är trea med lika många poäng som Ukraina som har sämre målskillnad än Turkiet och båda landslagen har 11 poäng efter 6 spelade omgångar.

Turkiets resterande matcher i kvalet:

02 september 2017: Ukraina (borta)
05 september 2017: Kroatien (hemma)
06 oktober 2017: Island (hemma)
09 oktober 2017: Finland (borta)