Officiellt: Oscar Scarione återvänder till Süper Lig – klar för Göztepe

Den 32-årige offensiva mittfältaren/anfallaren Oscar Scarione från Argentina har återvänt till Süper Lig. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med nykomlingen Göztepe där han återförenas med Andre Castro som han spelade tre säsonger med i Kasimpasa.

Scarione gjorde 40 mål och 11 assist på 94 ligamatcher i Kasimpasa och när hans kontrakt med klubben tog slut skrev han på för Maccabi Tel Aviv som då tränades av hans gamla tränare i Kasmpasa Sota Arveladze. Under sin enda säsong i Maccabi Tel Aviv gjorde han 10 mål på 40 tävlingsmatcher.

Innan Scarione flyttade till Turkiet var han en fruktad målskytt i Schweiz där han gjorde 37 mål på 125 matcher i första ligan för tre olika klubbar och 39 mål på 71 matcher i andra ligan för två olika klubbar.